4 Работи од кои секоја жена се плаши кога запознава ново момче

ИЗВОРНов Лист
|

Секоја жена има одредени стравови кога треба да пушти нов маж во нејзиниот живот. Сепак, нема причина за паника. Нема жена која е имуна на овие работи што се случуваат се додека не го познае мажот со кој излегол на состанок.

4.Не сака врска

Ако пријатели со корист е навистина сè што тој сака, тогаш за жал немате среќа. Ако го погледнете од една перспектива. Ако погледнете од друг, сретнавте згодно момче со кое некое време ќе се забавувате одлично, сè додека не наидете на некој што навистина ќе го заслужи вашето време и вашата љубов. Како и секогаш во животот, сè е прашање на перспектива, а вие сте тоа што го избирате!

3. Да не биде како претходните

Иако навидум сосема поинакво, можно е ова ново згодно момче да ги има истите маани како и вашиот бивш. За да бидете сигурни дека моделот не продолжува, најдобро е на почетокот отворено да зборувате за сè што ве мачело за бившата врска. И, се разбира, држете ги очите ширум отворени затоа што однесувањето често зборува погласно од зборовите.

2. Тој нема да најде место и време за вас во неговиот живот

Нормално е да се грижите дали тој ќе биде посветен на вашата врска и вие и колку сериозни работи ќе влезат помеѓу вас. Најдобро е да ги оставите работите да одат по својот тек, бидејќи ако вие двајца навистина кликнавте, тешко дека тој ќе се обиде да ве извлече од неговиот живот.

1. Не сте доволно добри како неговата бивша

Можеби немате совршен тело, бела насмевка или други квалитети на неговата бивша, но она што е важно да се запамети е дека неговата бивша, и покрај сите нејзини квалитети, не е веќе присутна со причина. Значи, апсолутно е непотребно и бесмислено да се споредувате со неа или со која било друга жена од неговиот живот.