Кој каде на одмор ? Карлеуша во Турција, Аделина Тахири во Албанија

|

Пејачките Аделина Тахиири и Карлеуша во моментов уживаат на годишен одмор.
Аделина со својот сопруг е на одмор во Албанија. Таа на социјалните мрежи сподели фотографии како ужива под сонцето.

Карлеуша пак е во прилично скап хотел во Турција. И на неа не и е воопшто лошо 🙂

И двете пејачки одлично изгледаат и убаво си поминуваат на море.