ЦЕЦА И ПОДАРИ ТОРБА, А САША ПОПОВИЌ 50 ЕВРА Таа направи збрка во „Звездите на Гранд“: „Очекував да го исполни ветувањето“

ИЗВОРНов Лист
|

Новка Васиjeевиќ, верен член на публиката на „ѕвeвездите на Гранд“, од Цеца Ражнатовиќ доби торба одамна ветена, а од друга страна, Саша Поповиќ ја израдува со 50 евра. Дамата не крие дека очекувала вакво нешто од пејачката“.


– Се чувствувам прекрасно, очекував Цеца да го исполни ветувањето. Таа е прекрасна и хумана жена и бев некако сигурна дека ќе ми ja донесе – изјави таа, додавајќи дека трпението во нејзиниот случај се исплатело, како и дека торбата ја носела на секое снимање од тој момент.

Што се однесува до парите – таа имаше убаво задоволство со своите пријатели во ресторан во главниот град, чие име тогаш ја натера да размисли за патување.

– Излегов со пријателите, тие ме натераа да ги почастам. Реков, ајде, како што ги добив, така и да ги трошам. Имавме убаво задоволство – рече Новка, и откри дека сега има голема желба да оди и да ја посети Венеција.

– Мојата желба е да одам во Венеција, но немам спонзор што би можел … И мислев дека некој ќе ми биде спонзор – се насмеа на крајот.