Доаѓа прекрасна недела за три хороскопски знаци

ИЗВОРНов Лист
|

Оваа недела носи среќа за 3 хороскопски знаци.

Лав – се чувствувате атрактивно

Оваа недела ќе добивате многу пораки од многу додворувачи. Ќе бидете поканети и на важни настани кои ќе ви донесат интересни личности околу вас. Благодарение на Венера, ова е период кога ќе се фокусирате на себе, а потоа така и ќе привлекувате многу луѓе покрај себе.

Девица – блескате со самодоверба

Вие сте на средина на едно соларно враќање, драги Девици. Се прашувате себеси кои сте вие и кои сакате да станете. Ќе се чувствувате инспирирано да се подобрите себеси, да стекнете искуство, да научите нови вештини. Чувствувате оган во себе и тоа ве носи напред.

Јарец – отворени сте кон нови можности

Вие сте директен знак, драги Јарци. Генерално, знаете да го држите фокусот и иако често сте тврдоглави и не можете да ја видите големата слика, но оваа недела работите се менуваат. Универзумот ве води кон нешто што не сте планирале, но што би ви дошло многу добро. Тоа ќе ви изгледа чудно, но носи многу придобивки.