Дом кој се проценува дека вреди милион: Николина Пишек живее како во музеј

|

Водителката Николина Пишек го пронајде својот рај во една зграда во срцето на Врачар, која е невообичаено украсена и се проценува на еден милион долари.

Николина се пресели таму со сопругот Видоје, кој е историчар на уметност и не е чудно што многумина велат дека имаат дом како музеј.

На приземјето од домот постои посебен дел посветен на некои детали од свадбата што се случи во Монако. На самиот почеток, Николина истакна дека тоа е најлудото нешто што и се случило во нејзиниот живот.

На ѕидовите има бројни уметнички дела, антиквитети и експонати што наскоро ќе бидат достапни на некои од аукциите во светот. Прекрасната Николина честопати самата објавува фотографии од раскошениот дом полн со детали, а во една пригода откри дека ни самата не знае што сè поседува.