Голем љубовен и животен хороскоп за Октомври – Време е да ја дознаете вистината и конечно да се решат сите работи

ИЗВОРНов Лист
|

ОВЕН


РАБОТА

Почетокот на октомври ви носи тешкотии во областа на платниот промет. Избегнувајте задолжување. Меркур ќе направи квадрат со Плутон и ќе ви донесе несогласувања со деловните партнери кои ќе бараат промени во плановите и прилагодување на околностите. Ова не е поволен период за потпишување нови договори. Потребен е договор за финансии за да се реши овој проблем, и ќе успеете благодарение на односот помеѓу Венера и Плутон. После тоа, ќе ја подобрите соработката и ќе бидете подобро организирани во тимската работа. Венера влезе во знакот на Стрелец на 7 октомври и ви отвори можност да соработувате со странски партнери, особено ако сте дизајнер по професија или ако сте ангажирани во независна работа. Сојузот на Сонцето со Марс ќе ви овозможи да склучите партнерство со личност на висока позиција, но вашите можности за донесување одлуки во ова партнерство ќе се намалат и главниот збор ќе го има личноста на повисока позиција. Ова ќе ви донесе нови притисоци, но ќе можете правилно и навремено да ги извршувате своите обврски. Јасно ќе ги видите вашите шанси и ќе постигнете успех на полето на публицитет.

На 10 октомври, Мекур направи врска со Марс и ви овозможи да започнете важен заеднички проект што ќе ви донесе подобра позиција во бизнисот, нови познанства и партнерства и голема шанса да се пробиете пред конкуренцијата. Сатурн се движи директно и ќе ви биде полесно да ги решите обврските во рамките на големите и долгорочни проекти. Сонцето ќе направи квадрат со Плутон на 17 октомври, што ќе ве натера да се соочите со недостаток на ресурси и пречки што ќе доаѓаат од невидлив извор. Јупитер и Меркур ќе започнат директно на 17 октомври, што ќе ви овозможи подобро да се координирате со вашите соработници. Во третата декада на октомври, квадратот Марс со Плутон ви носи конфликти со луѓе со авторитет.

Невработените Овни ќе можат да добијат работа во областите на правото, администрацијата и јавноста. Ќе можете да започнете сопствен бизнис ако планирате да го направите тоа.

ЉУБОВ

Ако сте во врска:

Венера ќе има врска со Плутон на 2 октомври и во вас ќе разбуди страсти кои ќе му угодат на вашиот емотивен партнер и ќе придонесат за внесување динамика во вашата врска. Сонцето ќе направи врска со Марс во вашето поле на партнерство, што ќе ви донесе мотивација да работите заедно за да започнете да постигнувате важни цели што ќе го подобрат вашиот заеднички живот.

Меркур ќе направи ретроградна врска со Сонцето во вашето љубовно поле и ќе ви овозможи да ги решите тешкотиите што ве мачеа во минатото. Ќе ја подобрите комуникацијата. Ќе бидете среќни и задоволни.

Ако сте слободни:

На почетокот на октомври, врската на Венера со Плутон ќе ви донесе запознавање со личност која силно ќе ве привлече, пред се со неговиот изглед, а потоа и со неговиот силен карактер. Ќе се заљубите и ќе почнете да се гледате, да излегувате и да поминувате многу време заедно. Вашата нова симпатија ќе може да ве мотивира и да ве поттикне да го искажете најдобриот дел од себе. До крајот на месецот ќе започнете емотивна врска која ќе биде хармонична но и полна со предизвици бидејќи ќе мора да го ставите целото битие во врска.

Постарите Овни ќе станат интимни на почетокот на месецот со личност која неодамна ја запознале и која неодоливо физички ја привлекува. Ќе сакате да влезете и во емотивна врска, но прво ќе треба да се докажете и да го положите тестот од партнерот.

СРЕЌНИ БРОЕВИ

7, 11, 16, 20, 25

БИК


РАБОТА

Венера ќе направи квадрат со Јупитер на 1 октомври и ќе ви донесе финансиски тешкотии, зголемени трошоци, како и несогласувања со деловните партнери. Исто така, ќе ви биде потребно да ги решите заостанатите работи. Меркур ќе направи квадрат со Плутон, што ќе доведе до недостаток на очекувана професионална и финансиска поддршка. Избегнувајте користење нелегални начини за водење бизнис, бидејќи тоа може да ви наштети. Тројката на Меркур со Јупитер ќе ви помогне да ги решите повеќето финансиски и правни тешкотии и да го одржите стабилниот работен статус. Ќе бидете добро организирани. Венера влегува во знакот на Стрелец на 7 октомври, што ќе ви овозможи подобар платен промет. Mostе можете да ги отплатите повеќето долгови. Сонцето и Меркур ќе се поврзат со Марс и ќе можете да лансирате нови понуди поврзани со услугите. Успехот ве очекува ако се занимавате со здравствена заштита, трговија со производи за хигиена, фармацевтска индустрија, занаетчиски работи или техничка услуга. Ретроградната врска на Меркур со Сонцето ќе ви овозможи да ги подобрите односите со колегите на вашето работно место.

Сатурн ќе замине директно на 11 октомври, а Јупитер и Меркур ќе одат директно на 17 во месецот. Ова ќе ви го олесни работењето на големи и долгорочни проекти, ќе ги забрза финансиските трансакции и ќе ви овозможи да продолжите со преговорите и да развивате планови кои се одложени. Пазете се од интригите на оние кои би сакале да ја добијат вашата работа. Марс ќе влезе во знакот на Шкорпија на 30 октомври и ќе ви донесе успех во јавноста, како и ново деловно партнерство.

Невработените бикови ќе можат да добијат работа во областа на финансиите, сметководството, економијата и правниот сектор. Ќе биде потребна вашата способност за работа со клиенти.

ЉУБОВ

Ако сте во врска:

Сонцето ќе се поврзе со Марс на 8 октомври, што ќе ве поттикне да покажете повеќе иницијатива во однос на вашата сакана. Ќе можете да го придвижите партнерот во акција и ќе вложите многу волја и напор за да постигнете една важна заедничка цел. Соединувањето на Меркур со Марс ќе ја подобри вашата комуникација и ќе започне конструктивни разговори.

Тројката на Марс со Јупитер во втората половина на октомври ќе ви овозможи да внесете повеќе хармонија во вашата врска и да го подобрите квалитетот на вашиот заеднички живот. Ќе остварите една желба, но ќе треба да го одложите планираното патување. Кон крајот на месецот, Марс ќе влезе во знакот на Шкорпија, што ќе ви ги засили страстите и ќе уживате во интимни моменти.

Ако сте слободни:

Првата декада од октомври ви носи запознавање со личност која силно ќе ве привлече со силата на неговата личност. До средината на месецот, ќе влезете во интимни врски. Вашата врска ќе биде исполнета со динамика, а вашиот нов партнер ќе има позитивно влијание врз вас, ќе биде полн со иницијатива и ќе ви пружи поддршка таму каде што е потребно. Во втората половина на октомври, квадратот на Марс со Плутон ќе предизвика конфликти и ќе ја стави на тест вашата врска. Ако ги надминете несогласувањата, ќе започнете сериозна врска.

Постариот Бик ќе почне да гледа личност која ја привлекува и која е полна со енергија, страсна и доминантна по природа. Ќе откриете колку добро се сложувате, но сепак ќе бидете неопределени дали да започнете емотивна врска или да не ја брзате.

СРЕЌНИ БРОЕВИ

2, 7, 14, 19, 23

БЛИЗНАЦИ


РАБОТА

Меркур ќе направи квадрат со Плутон на 1 октомври, што ќе ве направи склони кон влегување во ризични трансакции и инвестиции, поради што би можеле да имате загуби. Инвестициите што нема да се покажат како ризични се оние поврзани со услугите и здравјето. Венера ќе влезе во знакот на Стрелец на 7 октомври и ќе ви донесе можност да склучите ново деловно партнерство и да потпишете нови договори кои ќе се покажат профитабилни во иднина. Ве очекува успех во работата со клиенти и успех во областа на јавноста. Сонцето и Меркур ќе направат врска со Марс, што ќе ви овозможи да започнете нови проекти кои ќе бараат од вас да покажете професионални вештини, снаодливост, истрајност, ефикасност, креативност и лидерски вештини. Ќе започнете проект во област што ви е блиска по професија и знаење, и тоа ќе биде работа што сакате да ја работите, така што ќе дадете се од себе и ќе ви олесни да успеете. Ретроградниот спој на Меркур со Сонцето ќе ви овозможи да ги отстраните празнините во плановите и организациската работа и да ги надоместите одложените и пропуштени работни обврски за кратко време.

Во втората декада од октомври, Сатурн, Јупитер и Меркур ќе се движат директно, што ќе ви го олесни и побрзо отстранувањето на тешкотиите и пречките во односите со странските партнери, во областа на туризмот, образованието, транспортот, комуникацијата и трговијата. Марс ќе направи трик со Јупитер на 19 октомври и ќе ја добиете професионалната и финансиската поддршка што ја чекавте долго време. Од друга страна, квадратот на Марс со Плутон ве предупредува да бидете внимателни со трошоците и да не влегувате во работни места за кои се потребни големи инвестиции. Исто така, ќе наидете на потешкотии во трансакциите за плаќање што ќе ве забават во постигнувањето на вашите цели. Марс ќе влезе во знакот на Шкорпија каде се наоѓа на 30 октомври и ќе ви овозможи да лансирате нова понуда во областа на услугите што ќе ви донесе профит.

Невработените Близнаци ќе можат да добијат работа во областите на забава, образование, дизајн, угостителство и услуги. Ќе добиете ако прифатите една работа со скратено работно време.

ЉУБОВ

Ако сте во врска:

Квадратот на Венера со Јупитер на почетокот на октомври ви носи несогласување со партнерот и тенденција кон неточни потези, како што е непочитување на меѓусебниот договор или влегување во афера зад грбот на саканата личност. За среќа, тројката на Меркур со Јупитер ќе ви овозможи искрено и отворено да разговарате за проблемите и да најдете заемно прифатливо решение.

Венера на 7 октомври ќе влезе во знакот на Стрелец и вашето поле на љубов и партнерство, што ќе го подобри квалитетот на вашата емоционална врска и ќе влезете во стабилна фаза каде што ќе си дадете повеќе внимание, поддршка, длабоки емоции и охрабрување. Исто така, ќе бидете малку идеалисти. Тројката на Венера со Јупитер ќе ви донесе релаксирачко викенд патување.

Ако сте слободни:

Ќе бидете склони да започнете авантури на почетокот на октомври, но тоа ќе биде кратко и минливо. До средината на месецот, ќе сретнете личност која ќе го привлече целото ваше внимание и која ќе се покаже како некој со кого ќе можете да се согласите и емотивно и интелектуално. Наскоро ќе влезете во интимни врски, но исто така ќе бидете склони да очекувате премногу, па можни се мали, но минливи разочарувања. До крајот на месецот ќе започнете емотивна врска која на долг рок ќе се покаже како многу хармонична.

Во првата декада од октомври, постарите Близнаци ќе запознаат личност со која ќе почувствуваат взаемна привлечност од самиот почеток и покрај која ќе се чувствуваат прифатени, разбрани и сакани. Спонтано ќе започнете емотивна врска и ќе бидете среќни.

СРЕЌНИ БРОЕВИ

1, 7, 15, 18, 23

РАК


РАБОТА

Венера ќе направи квадрат со Јупитер на 1 октомври и ќе ви донесе потешкотии во трансакциите за плаќање. Нема да можете да ги наплатите заостанатите долгови и тоа ќе доведе до недостаток на средства за продолжување на приоритетните работни задачи. Ќе бидете во мирување. Квадратот на Меркур со Плутон ќе предизвика несогласувања со деловните партнери во врска со заедничките проекти, бидејќи нема да бидете запознаени со некои постапки што вашите партнери ќе ги прават зад вашиот грб, а кои можат да го намалат вашиот профит и целокупната заработка. Ова лесно може да доведе до сериозни конфликти во вашата врска. За среќа, односот на Венера со Плутон ќе ви помогне да користите тајни канали за да ги добиете потребните пари за да ги продолжите работните задачи што сте биле принудени да ги одложите во минатото. На овој начин ќе можете да заземете подобра позиција во преговорите со деловните партнери и да ги надминете несогласувањата. Венера ќе влезе во знакот на Стрелец на 7 октомври и ќе ви отвори можност да започнете нешто ново во областа на услугите, особено оние поврзани со областите на убавина, здравје, занаетчиски активности и креативни дела.

Сонцето и Меркур ќе се поврзат со Марс и ќе можете да започнете нов проект каде што ќе ви биде доделена функцијата менаџер. Исто така, ќе биде предизвик за вас да ги покажете вашите организациски и менаџерски вештини и експертиза, од кои ќе зависи вашиот напредок во кариерата. Ретроградната врска на Меркур со Сонцето ќе ви овозможи да ги надоместите повеќето одложени работни места и одложувања. Сатурн, Јупитер и Меркур ќе се преселат директно во втората декада од октомври и ќе ви помогнат да ги соберете заостанатите долгови и да го надоместите она што беше во застој. Марс ќе направи квадрат со Плутон, што ќе предизвика разделување со еден деловен партнер поради неговите неточни потези.

Невработените Ракови ќе имаат можност да започнат сопствен бизнис доколку се подготвени за тоа. Можете да добиете работа во областите на индустријата, администрацијата и менаџментот.

ЉУБОВ

Ако сте во врска:

Квадратот на Меркур со Плутон на почетокот на октомври ќе предизвика несогласувања со саканата личност и членовите на семејството бидејќи ќе ги занемарите обврските кон нив и нема да се придржувате кон договорот. Плутон ќе се пресели директно, а наскоро и Сатурн, што ќе ви овозможи да работите заедно за да го решите она што ве мачи во врската.

Во третата декада од месецот, Марс ќе направи квадрат со Плутон, што ќе предизвика расправии и несогласувања поради натрупаното незадоволство што го потиснувате, а кое е предизвикано од постојаниот притисок врз вас од вашиот партнер.

Ако сте слободни:

Почетокот на октомври ви носи тенденција да влезете во афера што може да ја наруши вашата репутација во јавноста. Затоа, би било добро да не влегувате во тајна врска со личност која не е слободна. Наместо тоа, искористете го трикот на Венера со Плутон за да запознаете личност која силно ќе ве привлече со својот изглед и харизматична природа. Тоа ќе биде некој на кој нема да можете да му одолеете и со кого ќе влезете во емотивна врска полна со возбуда и взаемни стимули. Нема да жалиш.

Нешто постарите Ракови ќе можат да избираат помеѓу две лица. Советот не е да бидете избрзани, туку добро да ги запознаете и двајцата пред да донесете одлука. Едниот ќе се покаже како проблематичен, додека другиот е ваша сродна душа.

СРЕЌНИ БРОЕВИ

7, 13, 18, 21, 25

ЛАВ


РАБОТА

Венера ќе направи квадрат со Јупитер на 1 октомври, што ќе доведе до несогласувања со деловните партнери во врска со заедничките инвестиции, што ќе доведе до одложување и одложување на одредени рокови. Ќе има несогласувања во односите со деловните партнери. Квадратот на Меркур со Плутон ќе ги одложи преговорите за нови понуди во областа на услугите, а ќе има несогласувања со работните колеги и интриги на вашето работно место. Тројката на Меркур со Јупитер ќе ви овозможи да се договорите со партнерите за продолжување на меѓусебната соработка и да склучите нов договор, чија реализација беше одложена неколку пати поради несогласувања во заеднички интереси. Венера на 7 октомври ќе влезе во знакот на Стрелец, што ќе ви донесе инспирација за нови креативни потфати, како и можност да ја работите работата што ја сакате и каде што ќе можете да го искажете чувството за естетика и хармонија. Успехот ве очекува ако се занимавате со образование, забава и угостителство. Сонцето и Меркур ќе се поврзат со Марс и ќе ви овозможат да започнете нов проект во областа на трговијата и управувањето, што ќе ви донесе голем успех.

Ретроградниот спој на Меркур со Сонцето ќе ви овозможи да ги продолжите важните преговори што беа одложени поради неповолни околности, и кои сега успешно ќе ги завршите. Сатурн, Јупитер и Меркур ќе се преселат директно во втората декада од октомври, што ќе ви овозможи да ги надоместите пропуштените шанси и да ги завршите незавршените и одложени обврски во областа на јавноста, комуникациите, сообраќајот, трговијата и да ги решите заостанатите долгови. Марс ќе направи квадрат со Плутон во третата декада од октомври и ќе предизвика исклучително напната атмосфера на вашето работно место и големи несогласувања со луѓето околу вас на работа. Влегувањето на Марс во знакот на Шкорпија на 30 октомври ќе ви овозможи да заземете стабилни позиции.

Невработените Лавови ќе имаат поволни можности за вработување во областа на јавноста, правото, економијата, комуникациите и трговијата. Ќе бидат потребни вашите вештини за услуги на клиентите.

ЉУБОВ

Ако сте во врска:

Првата декада од октомври ќе биде поволна за важни разговори со саканата личност и за договарање заеднички цели. Ќе успеете да ги надминете несогласувањата од порано и да ја подобрите комуникацијата. Сатурн кој владее со вашето брачно поле ќе оди директно до 11 октомври и ќе ви овозможи да внесете повеќе стабилност во вашата врска и да обезбедите поголема поддршка за вашиот партнер.

На крајот на октомври, Сонцето ќе направи квадрат со Сатурн, што ќе предизвика меѓусебно наметнување доминација. Ќе имате впечаток дека вашиот партнер е премногу баран и вреден.

Ако сте слободни:

Во првата декада од октомври, ќе сретнете личност со која добро ќе се сложувате и со која ќе најдете заеднички јазик од првиот момент и можност да бидете отворени и искрени, со јасно чувство дека другата личност ве прифаќа целосно, без предрасуди. Ќе уживате често да се гледате и да трошите време во заеднички активности и разговори. Ќе почнете да чувствувате меѓусебни емоции што ќе доведат до влегување во врска, но потоа ќе треба да се прилагодите еден на друг.

Нешто постарите Лавови ќе запознаат личност која силно ќе ги привлече и со која ќе стапат во интимни врски, по што ќе се појават емоции како и потребата да бидат се повеќе заедно и поблиску еден до друг. Ќе влезете во малку комплицирана врска.

СРЕЌНИ БРОЕВИ

3, 8, 15, 19, 22

ДЕВИЦА


РАБОТА

Венера ќе направи квадрат со Јупитер на 1 октомври и ќе доведе до тешкотии во преговорите во врска со новите проекти и соработка. Исто така, ќе наидете на несогласувања со работните колеги, како и доцнење во напредокот на плановите поврзани со услугите што ги давате. Квадратот на Меркур со Плутон ве предупредува да избегнете финансиски и деловни ризици бидејќи би можеле да се најдете во загуба. Ќе наидете на потешкотии ако се занимавате со области на образование, забава и угостителство. Венера ќе влезе во знакот на Стрелец на 7 октомври и вие ќе станете поажурни во подмирувањето на административните обврски. Повеќето договорени рокови ќе ги исполните навреме. Ќе ви биде поудобно да работите од дома. Haveе имате зголемен број клиенти и зголемена заработка доколку поседувате салон за убавина, како фризерски салон, салон за убавина и слично. Сонцето и Меркур ќе направат врска со Марс, што ќе ве насочи да започнете да правите финансиски план за следниот период и да инвестирате во области за кои сте сигурни дека ќе ви донесат профит во иднина. Вашата инвестиција во соларни панели, зелена енергија и електрични возила ќе се исплати.

Ретроградниот спој на Меркур со Сонцето ќе ви овозможи да ги надоместите ресурсите што недостасуваа и доцнеа, а кои ви се потребни за да ги продолжите тековните работни задачи. Во втората декада од октомври, Сатурн, Јупитер и Меркур ќе се движат директно. Ова ќе ви овозможи да постигнете напредок во областа на услугите и да ги завршите задачите што се заглавени и побавни поради тешките услови. Ќе излезете и од финансиска стагнација. Во третата декада од октомври, Марс ќе направи трик со Јупитер и квадрат со Плутон. Ќе профитирате преку работни места поврзани со модерни технологии, додека загубите се можни преку областите на забава. Влегувањето на Марс во Шкорпија на 30 октомври ќе ве мотивира да започнете преговори за нови проекти.

Невработените Девици ќе можат да најдат работа во финансискиот и административниот сектор, како и во областите на индустријата и енергетските ресурси.

ЉУБОВ

Ако сте во врска:

Квадратот на Венера со Јупитер на почетокот на октомври ќе предизвика несогласувања помеѓу вас и вашата сакана затоа што нема да се придржувате кон претходните договори и ќе постапувате погрешно со партнерот со тоа што ќе негирате внимание и поддршка. За среќа, триколот на Меркур со Јупитер ќе ви помогне да разговарате за она за што не се согласувате и да го надминете незадоволството.

Сонцето, Марс и Венера ќе направат хармонични аспекти со Јупитер во втората половина на октомври и тоа ќе ви овозможи да внесете повеќе хармонија во односите со саканата личност. Ќе уживате во заеднички постапки и ќе ги подобрите семејните односи. Квадратот склонете да криете нешто од вашиот партнер и да очекувате премногу.

Ако сте слободни:

Почетокот на октомври ќе ви донесе запознавање со личност која е интелектуален тип, високообразована и многу комуникативна. Од почетокот, ќе чувствувате взаемна привлечност бидејќи ќе откриете дека ве интересираат слични теми и добро ќе се разберете. Ќе поминувате се повеќе време заедно и ќе разменувате мислења, и може да се случи да соработувате на еден проект. Иако ќе бидете склони да ја идеализирате вашата љубов, до крајот на месецот ќе започнете врска која ќе биде хармонична.

На почетокот на месецот, малку постарите Девици ќе одат на забава каде ќе запознаат личност која ќе ги фасцинира со нивните интелектуални квалитети и со која ќе почнат да се гледаат. Врската е можна, но првично само од послободен тип.

СРЕЌНИ БРОЕВИ

5, 11, 16, 20, 24

ВАГА


РАБОТАТА

Венера ќе направи квадрат со Јупитер на 1 октомври, што ве предупредува да бидете внимателни во ракување со парите и да избегнете влегување во какви било финансиски ризици и нови инвестиции бидејќи лесно би можеле да се најдете во загуба. Ќе ве привлече навидум лесна заработка. Квадратот на Меркур со Плутон ви носи одложувања во завршниот дел од проектот, за што се потребни поголеми инвестиции и средства. Ќе наидете на потешкотии во работните места поврзани со индустријата и енергетските ресурси. Тројката на Меркур со Јупитер ќе ве направи вешти во справувањето со финансиите и еден од вашите планови за тоа како да заработите поголема сума и да имате профит ќе успее да се реализира на ваша среќа. Венера ќе влезе во знакот на Стрелец на 7 октомври, а вие ќе бидете корисни и љубезни во преговорите за нова работа, што ќе ви донесе услуга од другата страна и повеќе успех отколку што очекувате. Ако тргувате, продажбата на козметика ќе ви донесе профит. Сонцето и Меркур ќе се поврзат со Марс во вашиот знак и ќе можете да заземете водечка позиција во еден сектор. Вашата способност за управување ќе дојде до израз.

Меркур ќе направи ретроградна врска со Сонцето и ќе можете појасно да видите како да се позиционирате во однос на работните задачи што ви се доверени и да се покажете во најдобро светло, што може да ви донесе подобрување. Ќе можете да завршите задачи што се одложени поради неповолни околности. Сатурн, Јупитер и Меркур ќе се преселат директно во втората декада од октомври и ќе можете повеќе да се вклучите во креативниот дел од вашиот бизнис, да ја подобрите организацијата и побрзо да ги реализирате плановите од кои заостанувате. Марс ќе направи квадрат со Плутон во третата декада од октомври и ќе дојдете во конфликт со претпоставените поради притисокот да ги исполните роковите за кои ви недостасуваат средства. Невработените Ваги ќе добијат шанса да добијат работа во областите на менаџмент, образование, забава, дизајн и ИТ индустрија. Ќе можете да заработите добро преку работа со скратено работно време.

ЉУБОВ

Ако сте во врска:

Сонцето и Меркур ќе се поврзат со Марс што владее со вашето љубовно поле во првата половина на октомври и ќе ви донесат нови и големи предизвици во вашата емоционална врска што ќе бидат ставени на тест на издржливост. На прво место, важно е да се избегне меѓусебно натпреварување, да се избегнат кавги и да се изгради подобра комуникација и повеќе разбирање.

Марс ќе направи третина со Јупитер во втората половина на октомври и ќе ви овозможи да го подобрите односот со саканата личност преку повеќе забава, радост и смеа. Ќе се покажете како голема поддршка за вашиот партнер. Марс, исто така, ќе направи квадрат со Плутон, што може да доведе до сериозни несогласувања во семејните односи. Ќе бидете испровоцирани во конфликти.

Ако сте слободни:

Вашата страст ќе биде зголемена во првата половина на октомври, што може да ви донесе динамична и возбудлива авантура со личност која ќе може да ве натера да дејствувате, но, од друга страна, ќе има некаков конфликт околу тоа кој ќе преземе водство во оваа врска. Во втората половина на октомври, ќе уживате да се забавувате и да се забавувате со својот нов партнер, но наскоро ќе има непријатни сцени во форма на љубомора поради меѓусебните желби, што ќе ве приближат чекор поблиску до раскинување.

Постарите Ваги ќе бидат склони да започнат авантури и слободни врски. Средбата со едно лице ќе ги разбуди заспаните страсти кај нив и ќе им донесе поголема возбуда отколку пред неколку години, но исто така ќе им донесе и тензии.

СРЕЌНИ БРОЕВИ

2, 7, 13, 15, 21

ШКОРПИЈА


РАБОТАТА

Венера ќе направи квадрат со Јупитер на 1 октомври и ќе предизвика недостаток на средства во последната фаза од проектот, што бара големи инвестиции, што ќе доведе до одложување на планираните рокови и ќе ве забави во извршувањето на работните задачи. Ќе наидете на потешкотии ако се занимавате со економија и менаџмент. Меркур ќе направи квадрат со Плутон, поради што е неопходно да се пази од луѓе кои се склони кон интриги. Некој ќе се обиде да ве измами и украде. Ќе имате одложувања во преговорите зад затворени врати. Те чекаат тешкотии ако се занимаваш со трговија. Ќе можете да ги решите овие тешкотии со тоа што ќе бидете подобро организирани, работејќи на подобрување на односите на работа и ревидирање на некои планови. Венера ќе влезе во знакот на Стрелец на 7 октомври и ќе ви отвори можност да профитирате од нови инвестиции во областа на енергетските ресурси, забава и дизајн. Сонцето и Меркур ќе направат врска со Сонцето, што ќе ви овозможи да започнете проект што сте го подготвиле во тајност, и кој ќе ви даде предност во однос на конкуренцијата. Ве очекуваат големи притисоци и предизвици од претпоставените.

Сојузот на ретрограден Меркур со Сонцето ќе ви даде увид во различни интриги и неточности во вашата компанија и ќе можете да им се спротивставите на оние кои работат зад вашиот грб. Во втората декада од октомври, Сатурн, Јупитер и Меркур ќе се движат директно. Beе можете да ги надоместите и завршите обврските што сте биле принудени да ги одложите, како и да ги продолжите прекинатите преговори зад затворени врати. Марс ќе направи трик со Јупитер на 19 октомври и ќе ви донесе успех и подобри позиции доколку се занимавате со технички професии, модерни технологии и здравје. Квадратот на Марс со Плутон ви носи замки од тајни непријатели во кои можете лесно да паднете и да ја изгубите позицијата. Избегнувајте вклучување во нелегални активности.

Невработените шкорпии ќе можат да добијат работа во областите на здравството, администрацијата, електронската индустрија, како и во градежништвото, безбедноста и логистиката.

ЉУБОВ

Ако сте во врска:

Квадратот на Венера со Јупитер на почетокот на октомври ќе ве натера да бидете разгалени и да ги занемарите потребите на партнерот и членовите на семејството. За да избегнете треска и проблеми во врската, бидете подготвени да разговарате за подобро меѓусебно разбирање. Венера што влегува во Стрелец ќе ви донесе поголема иницијатива за решавање важни работи.

Меркур ќе има врска со Венера во втората половина на октомври и ќе бидете подготвени да му доверите на партнерот некои ваши интимни работи за кои никому не кажувате. Партнерот ќе ве разбере и ова ќе ја зајакне вашата доверба и ќе донесе повеќе хармонија во вашата врска.

Ако сте слободни:

Почетокот на октомври ќе ве натера да склучите тајни врски или авантури, но нема да ви донесе задоволство и ќе трае кратко. Влегувањето во Венера во знакот на Стрелец ќе ве направи полни со радост, позитивно расположение и подготвени за забава. Ќе запознаете личност со која ќе можете да се договорите и која ќе ги помести убавите страни на вашата личност да дојдат до израз. Втората половина на октомври ќе ве натера да ја идеализирате својата нова љубов. Лесно е да започнете врска.

Постарите Шкорпии ќе запознаат личност која ќе им ги покаже позитивните квалитети што ги потиснале и ги сокриле од себе. Тоа пријатно ќе ве изненади. Ќе почнете да се гледате, да се забавувате и да уживате еден со друг. Ќе бидете подготвени да се поврзете многу наскоро.

СРЕЌНИ БРОЕВИ

4, 9, 16, 20, 25

СТРЕЛЕЦ


РАБОТА

Венера ќе направи квадрат со Јупитер на 1 октомври и ќе ви донесе интриги и озборувања кои би можеле да го загрозат вашиот углед. Некој, исто така, ќе се обиде да ве направи финансиски и да земе повеќе отколку што заслужува. Внимавајте какви договори склучувате. Меркур ќе направи квадрат со Плутон и ќе предизвика финансиски тешкотии, што ве предупредува внимателно да ракувате со парите и да избегнувате непотребни трошоци.Ќе имате добро чувство за тоа какви потези треба да направите за да го подобрите вашиот финансиски прилив. Ќе ги подобрите односите со соработниците и ќе бидете добро организирани во тимската работа. Венера ќе влезе во вашиот знак на 7 октомври, што ќе ги истакне вашите креативни способности, работните квалитети и kindубезниот пристап кон другите. Сонцето и Меркур ќе се поврзат со Марс. Вашите претпоставени ќе ви ја доделат позицијата лидер на тимот, но на вашите соработници и подредени нема да им се допадне и нема да бидат среќни да ве примат како претпоставен. Willе се соочите со сериозни предизвици и ќе треба да се докажете пред своите претпоставени, но и да најдете начин како вашиот персонал да ве прифати како лидер. За среќа, можете да видите каде правите грешки и да ги поправите.

Сатурн, Јупитер и Меркур ќе започнат директно во втората декада од јули, што ќе ви овозможи да продолжите со преговорите што ги одложивте или прекинавте во претходниот период поради неповолни околности и пречки, да успеете подобро да се организирате, да ги ревидирате некои планови и да ја обновите соработката врската беше на пауза некое време, и која претходно се покажа доста корисна. Марс ќе направи трик со Јупитер и ќе ви овозможи да постигнете одлична координација со соработниците и да ги постигнете планираните цели. Квадратот на Марс со Плутон ќе ве направи склони кон непромислени потези во однос на финансиите и инвестициите, што може да ви предизвика загуби. На крајот на месецот, ќе постигнете успех во здравствената заштита и тајните преговори. Невработените Стрелци ќе можат да добијат работа во областите на управување, консултации, модерни технологии, јавниот и економскиот сектор.

ЉУБОВ

Ако сте во врска:

Тројката на Меркур со Јупитер на 4 октомври ќе ви донесе подобрување на комуникацијата со саканата личност, поконструктивни разговори, како и повеќе смеа, забава, разбирање и успешни аранжмани. Ќе се согласите за заеднички планови. Ретроградниот спој на Меркур со Сонцето ќе ви донесе увид како да ги исполните потребите и очекувањата во вашата емоционална врска.

Меркур ќе има врска со Венера во втората половина на октомври и ќе ви овозможи да се отворите пред партнерот и искрено и без сомнение да му признаете се што ве спречува или притиска на кој било начин во вашата врска, како и да му го доверите со некои од вашите проблеми.решавање ви треба поддршка. Партнерот ќе ве разбере и ќе ви ги даде чувствата и поддршката.

Ако сте слободни:

На почетокот на октомври, ќе бидете расположени главно за авантури, но иако ќе можете, ќе одлучите да не влегувате во такви шеми бидејќи ќе имате чувство дека тоа нема да ви одговара. Со внесување на Венера во вашиот знак на 7 октомври, ќе можете да запознаете некој што силно ќе ве привлече и каде ќе биде на двете страни. Ќе почнете да се гледате и ќе се отворате се повеќе еден кон друг. До крајот на месецот ќе сфатите дека се одговарате еден на друг во многу работи и ќе влезете во хармонична врска.

Малку постарите Стрелци ќе изгледаат исклучително привлечно во првата декада од октомври и ќе ја привлечат вистинската личност за врска. Тоа ќе биде некој од вашата непосредна околина кој е заинтересиран за вас долго време. Ќе откриете дека сте хармоничен пар на многу начини.

СРЕЌНИ БРОЕВИ

3, 5, 11, 17, 24

ЈАРЕЦ


РАБОТА

Венера ќе направи квадрат со Јупитер на 1 октомври и ќе предизвика потешкотии во односите со соработниците, како и ќе го ослабне приливот на финансии на вашата сметка, што ќе ве попречи во остварувањето на планираните работни задачи. Меркур ќе направи квадрат со Плутон, што ќе ве принуди да промените некои планови и да се реорганизирате бидејќи ќе се соочите со проблеми предизвикани од вашите претходни неуспеси. Ова може негативно да влијае на вашите позиции. За среќа, благодарение на вашата снаодливост и деловни врски, ќе можете да ги решите овие тешкотии и да излезете без негативни последици. Венера ќе влезе во знакот на Стрелец на 7 октомври и ќе ви отвори можности да добиете поддршка од некој што е во позадина и има големо влијание врз работните места со кои се справувате во моментов. Сонцето и Меркур ќе направат спој со Марс во вашето поле на работа и кариера, што ќе ви даде можност да започнете нови проекти кои ќе се покажат важни за вашиот напредок во кариерата. Самиот почеток ќе биде доста тежок бидејќи ќе наидете на големи предизвици кои ќе бараат вештина и трпение од вас.

Меркур ќе направи ретроградна врска со Сонцето, што ќе ви овозможи јасно да ги видите вашите претходни пропусти и грешки во работата и подобро да се организирате околу се што е потребно за да започнете. Во втората декада од октомври, Сатурн, Јупитер и Меркур ќе се движат директно. Ќе успеете да ја подобрите финансиската состојба со тоа што ќе можете да соберете заостанати долгови. Исто така, во најголем дел ќе можете да ги надоместите одложените работни задачи. Марс ќе направи трик со Јупитер и со вешти потези ќе го зголемите приливот на средства на вашата сметка. Квадратот на Марс со Плутон ќе ви донесе конфликти и несогласувања со претпоставените кои ќе бидат неповолни за вашата позиција. Влегувањето на Марс во Шкорпија ви носи подобри односи за соработка.

Невработените Јарци ќе добијат шанса да добијат работа во областите менаџмент, здравство, економија и инженерство. Ќе бидат потребни вашите професионални вештини.

ЉУБОВ

Ако сте во врска:

Првата половина на октомври ќе доведе до будење на заспани страсти и подобрување на динамиката во односите со саканата личност. Ќе се охрабрувате еден со друг на заеднички активности во кои и двајцата ќе уживате и тоа ќе донесе повеќе радост во вашата врска. Влегувајќи во Венера во знакот на Стрелец, ќе се расположите да најдете повеќе време за заеднички интимни моменти.

Втората половина на октомври ви носи стабилност во врската и можност за постигнување заедничка цел. Ќе започнете да ги откривате вредностите и придобивките од вашата емоционална врска што не сте ги виделе претходно или што сте ги занемариле. Ќе му покажете на саканата личност колку ви значи со еден убав гест на внимание, подарок и излегување на местото што и двајцата го сакате.

Ако сте слободни:

На почетокот на октомври, ќе сретнете личност која силно ќе ве привлече, пред се на физичко ниво, но исто така ќе има некоја подлабока врска што и двајцата ќе ја почувствувате на самиот почеток. Ќе изгледате магнетно привлечно еден за друг и веднаш ќе започнете да се гледате, да излегувате, да разговарате за разни поврзани теми и да поминувате многу време заедно. Иако на почетокот ќе бидете несигурни, наскоро ќе имате впечаток дека сте нашле сродна душа. Aе бидете во врска до крајот на месецот.

Малку постарите Јарци ќе запознаат личност која првично ќе ги привлече физички и со која многу скоро ќе стапат во интимни врски. Ќе ве очекува само минлива авантура, но многу брзо ќе имате заеднички емоции, што отвора можност за врска.

СРЕЌНИ БРОЕВИ

4, 12, 17, 21, 25

ВОДОЛИЈА


РАБОТА

Венера минувајќи низ вашето поле на работа и кариера ќе направи квадрат со Јупитер на 1 октомври. Ќе бидете склони кон погрешни одлуки при ракување со финансиите што можат да ви предизвикаат загуби и да ја загрозат вашата позиција. Квадратот Меркур со Плутон ќе доведе до недостаток на поддршка што ја очекувате од експертски тим, а причината ќе биде поради нејасно дефинирани обврски. Бидејќи веднаш ќе направите се што можете за да ги решите овие проблеми, ќе се покажете како многу вешти и ќе можете да ставите се во ред и да избегнете загуби. Венера ќе влезе во знакот на Стрелец на 7 октомври и ќе ви отвори можност да постигнете успешна соработка со образовни институции, туристички агенции и странски партнери. Ќе имате поуспешна соработка со жени. Сонцето и Меркур ќе се поврзат со Марс, што ќе ви овозможи да започнете нови проекти поврзани со образованието во форма на курсеви и семинари. Ќе можете да започнете бизнис што е поврзан со странски земји и кој вклучува увоз на странска стока како што се алатки, машини и бела техника. Ќе се соочите со големи предизвици.

Ретроградната врска на Меркур со Сонцето ќе ви овозможи да ги продолжите преговорите за добивање стручна помош и совети за понатамошно продолжување и напредок на тековните планови и работни задачи. Ќе можете подобро да се организирате. Во втората декада од октомври, Сатурн, Јупитер и Меркур ќе се движат директно, што ќе ви овозможи да се фокусирате на подобрување на вашите вештини што сте ги занемариле, како и преземање на повисок степен на одговорност за да го стабилизирате работниот статус и да надоместите одложени обврски. Марс ќе направи трик со Јупитер и ќе ви даде можност да стекнете поголема доверба од вашите претпоставени, додека квадратот на Марс со Плутон ве предупредува да избегнувате нелегални работи и да внимавате на интригите.

Невработените Водолии ќе можат да добијат работа во областите трговија, транспорт, сообраќај, комуникации, механика и градежништво.

ЉУБОВ

Ако сте во врска:

Сојузот на Сонцето со Марс во првата деценија од октомври ви носи можност да патувате со вашиот партнер на место каде што би можеле да имате динамични настани кои би разбудиле заспани страсти во вас. Доколку не одлучите да патувате, ќе откриете нови заеднички интереси и тоа ќе ве зафати и двајцата, па ќе уживате во заедничките активности.

Сонцето ќе направи тројка со Јупитер и квадрат со Плутон во втората половина на октомври. Од една страна, ќе бидете полни со оптимизам и ќе ја префрлите својата позитивна енергија на саканата личност, ќе можете да ја поддржувате и поддржувате во се, но од друга страна, ќе бидете склони кон сомневање и криење на вашите лични проблеми од вашиот партнер. Ова може да доведе до несогласувања.

Ако сте слободни:

Во првата декада од октомври, ќе сретнете личност која доаѓа од далеку и која ќе ве привлече со својата скриена сила и лични квалитети. Ќе има меѓусебна симпатија, блискост, а можеби и интимност. Spendе поминете неколку убави денови заедно, а подоцна ќе ја продолжите врската на далечина. Постои можност оваа врска да стане сериозна со текот на времето и да одлучите да живеете заедно, но ќе има многу искушенија што ќе треба да ги надминете на патот. Ќе имате волја да успеете.

Нешто постарата Водолија ќе запознае личност која ќе има добро чувство за нивните потреби и која отворено ќе им ја покаже својата наклоност. Ќе има меѓусебни емоции, но треба да внимавате да немате премногу страсти во исто време.

СРЕЌНИ БРОЕВИ

6, 10, 17, 21, 25

РИБА


РАБОТА

Венера ќе направи квадрат со Јупитер на 1 октомври и ќе предизвика недостаток на финансиска поддршка поради нејаснотиите во претходно склучените договори и договори. Ова најмногу ќе ги погоди оние што работат бизнис во странство и вработените во областа на здравството и канцелариската работа. Меркур ќе направи квадрат со Плутон, што ќе доведе до конфликтни ситуации во односите со одредени соработници поради несогласувања во врска со распределбата на финансискиот профит од заедничките работи. Една важна соработка може да биде прекината на ваша штета. За среќа, вашата снаодливост и приспособливост ќе дојдат до позитивен израз и ќе ви овозможат да ги надминете овие тешкотии и да избегнете сериозни загуби. Венера ќе влезе во знакот на Стрелец и вашето поле на работа и кариера на 7 октомври и ќе ви овозможи да покажете подобро чувство за работа со други луѓе и да ги истакнете вашите креативни способности и чувство за убавина, што ќе ви донесе подобри позиции на работа На Сонцето и Меркур ќе се поврзат со Марс и ќе имате можност да иницирате пообемна финансиска соработка која во исто време ќе носи опасност од загуби.

Ретроградниот спој на Меркур со Сонцето ќе ви помогне да ги видите грешките и пропустите при ракување со пари и да ги поправите, како и да ги наплатите заостанатите долгови. Во втората декада од октомври, Сатурн, Јупитер и Меркур ќе се движат директно. Ќе ги продолжите тајните преговори што ги прекинавте, ќе можете да откриете кој заговараше зад вашиот грб во изминатиот период и ќе ги избегнете замките што ви беа поставени и ќе ги подобрите трансакциите за плаќање со решавање на повеќето претходно одложени трансакции. Марс ќе направи трик со Јупитер и ќе ви овозможи да чувате дел од парите во резерва, како и да постигнете успех во здравјето. Квадратот на Марс со Плутон ќе предизвика конфликти со некои соработници поради непочитување на договорот. Невработените Риби ќе можат да најдат нови работни места во областа на администрацијата, дизајнот и финансиите. Можете исто така да добиете работа во голема странска компанија.

ЉУБОВ

Ако сте во врска:

Квадратот на Меркур со Плутон на почетокот на октомври ќе ви донесе сериозни несогласувања со партнерот бидејќи ќе потрошите многу време на социјални активности, а нема да обрнувате внимание на партнерот. За среќа, ретроградната врска на Меркур со Сонцето ќе ви овозможи појасно да ги согледате потребите на вашиот партнер и да ја подобрите комуникацијата едни со други.

Меркур ќе има врска со Венера во втората половина на октомври, што ќе ви помогне вие ​​и вашиот партнер да соберете средства за да постигнете една важна заедничка цел. Меркур ќе оди директно на 18 октомври, што ќе ви овозможи подобро да ја разберете саканата личност и да разговарате за решавање на тешкотиите со кои се сретнавте во минатото.

Ако сте слободни:

На почетокот на октомври, ќе бидете отворени за авантури и ќе ви биде дадена можност да влезете во случајни интимни врски со една личност, но ќе се премислите бидејќи ќе сретнете некој што ќе ве привлече со својот оптимистички став и весел дух. Лесно ќе најдете заеднички теми и во втората половина на октомври ќе се гледате с more почесто и ќе поминувате убави заеднички моменти во размена на искуства. Ќе се инспирирате едни со други и ќе ве придвижат во акција. Startе започнете хармонична врска до крајот на месецот.

Нешто постарите Риби ќе се обидат да ги надминат сопствените несигурности, да пристапат кон личноста што ги привлекува и да се обидат да постигнат конструктивна комуникација. Ќе успеете во тоа, и вашиот настап ќе ги израдува вашите сочувства. Ќе добиете шанса за нова врска.

СРЕЌНИ БРОЕВИ

3, 8, 14, 19, 25