“Кроациа со Отворен вебинар за животно осигурување”

|

Животното осигурување е најсовремениот начин за обезбедување на сигурна иднина за Вас и Вашите најблиски. Тоа е долгорочно решение кое нуди комбинација на најбезбеден облик на штедење, сигурност, како и осигурување, и е целосно приспособливо на индивидуалните потреби на секој од нас.

Кроација преку отворениот вебинар кој ќе се одржи на 14 Мај 2020 година со почеток во 19.00 часот. ќе се потруди да одговори на Вашите најчести прашања и да ве посоветува околу придобивките од животното осигурување…

Зошто животното осигурување е најчест и најраспростанет начин на штедење? -Што во себе опфаќа осигурувањето на живот? -Какви придобивки имаат луѓето кои имаат полиса за осигурување на живот? -Како преку животно осигурување се грижиме за иднината на семејството? -Зошто животното осигурување е инвестиција а не трошок?

Повелете придружете ни се заедно да ги одговориме сите овие прашања, да споделиме размисли и искуства. Вашиот интерес пријавете го на е-маил: info@cro.mk Ваша Кроациа.