Кроација осигурување воведува мерки за заштита на клиентите и вработените во компанијата

|

Согласно препораките и Одлуките на Владата на Република Северна Македонија, поврзани со појавата на виру*от, КРОАЦИА ОСИГУРУВАЊЕ ад континуирано воведува мерки за заштита на клиентите и вработените во Компанијата.

Имајќи ги во предвид препораките на надлежните органи, КРОАЦИА ОСИГУРУВАЊЕ ад ќе работи со намален капацитет во периодот што следи, заради заштита на вработените и клиентите како превенција од ширење на ви*усот. Во таа насока, посети во нашите Филијали ќе бидат возможни само доколку имате неодложна потреба, но советуваме да ги користите следните начини на комуникација со нас.

Комплетното соопштение од Кроација осигурување прочитајте го на следниот линк: Izvestuvanje-za-filijali