Ленче Ристовска, поранешнат специјална обвинителка бремена – Чека близнаци (ФОТО)

|

Поранешната обвинителка на СЈО Ленче Ристовска е бремена со близнаци.

Ова вест на својот Фејсбук профил ја соопшти новинарката Сашка Цветковска, која сподели фотографија од нив двете во прегратка, потенцирајќи во статусот дека на фотографијата се наоѓаат четири лица, со што откри дека Ристовска очекува близнаци.

– Не само пријател, туку инспирација. Еден ден се надевам дека општеството ќе го цени тоа што таа ни го даде со својата храброст, интегритет, светлина и убавина. И ќе и дозволи да направи повеќе и вистински да придонесе во глобалната борба за правда и еднаквост. Милостивата храбра суперпаметна Ленче која прави сите да се чувствуваме мали. Меѓу неколкуте најдобри во Македонија. П.С. Ние четворицата, напиша новинарката Цветковска.