Лила Филиповска ги покажа своите родители: На кого личи повеќе?

|

Водителката Лила Филиповска важи за човек кој постојано е активен на социјалните мрежи. Оние кои постојано ја следат ќе забележат дека нејзиниот профил е буквално секој ден исполнет со новини. Сега, на ред дојде и фотографијата од своите најмили. Имено, Лила ги покажа своите родители.

Спомени, мама и тато, напиша таа.

Убавата воидтелка пред извесно време навраќајки се низ спомените обајви и досега невидена фотографија од својот син Филип.

На фотографијата тој е потпораснато бебенце седнато во детски автомобил, а мама Лила гордо покажа како изгледаше нејзиното синче во едно далечно време.