Марјана Станојковска Семејно во Трпејца (фото)

|

Познатата водителка Марјана Станојковска ова лето мораше да го помине во нашата земја како и речиси сите други граѓани, поради кризата.Таа последните денови од летото ги минува покрај Охридкото езеро и тоа во семејна атмосфера во Трпејца.

Марјана изненади со една објава на Инстраграм, имено, за првпат покажа некого од најблиските членови на семејството.

Во костим за капење, веднаш до Марјана, на фотографијата беше нејзината мајка.
Некои од фановите коментираа дека тие си наликуваат.
Очигледно уживаат и добро си поминуваат, со насмевки на лицата позираат од од хотелската тераса со поглед кон езерото.
По се изгледа, фотограф во оваа ситуација беше сестрата на Марјана, која ја зачува својата анонимност и не се сликаше.