Меркур на сите им носи проблеми, но само на ТРИ ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ апсолутна среќа

ИЗВОРНов лист
|

Рак

Дали го трошевте времето на работи кои не се важни? Дали вашиот лош став беше препрека на патот до среќата? Дали играте на сигурно и не преземате никаков ризик? Време е да ги ослободите од сите работи кои ве спречуваат да го живеете животот во полн здив. Можеби е време да почнете да верувате дека животот има многу повеќе да ви понуди од она што моментално го добивате. Окружени сте со добри можности кои само треба да ги зграбите. Не трошете го времето и почнете да живеете во потполна смисла на зборовите.

Шкорпија

Време е да си ја вратите креативната искра. Доколку во последно време се чувствувавте неинспирирано да правите некои работи, сега е виситнски момент да ја разбудите својата фантазија и романтична страна. Што ви го исполнува срцето? Што сакавте да правите како мали? Што секогаш успева да ве воодушеви? Сетете се на тие работи и вратете им се и ќе видите како во вас ќе се разбуди заспаната уметничка креативност.

Вага

Ово ќе биде многу важен период за вас. Меркур ќе ви помогне повторно да откриете кои сте и подобро да се запознаете и разберете себе. Ова е вистинско време да си ја вратите самодовербата и да ја откриете својата сила и се она што ве прави единствени. Запаметете дека никој го нема она што го имате вие.