Милица Тодоровиќ ја споредиле со светска ѕвезда: За мене даваа девет камили

ИЗВОРНов Лист
|

Милица неодамна беше на одмор во Египет, а во оваа прилика се потсети на еден несекојдневен настан.

Пејачката имаше интересно искуство на оваа дестинација кога првпат го посети Египет со поранешниот партнер.

„Toa беше во 2009 година кога бев во Египет за прв пат со Раде Ковачевиќ, бевме во Шарм ел Шеик. Сите ме викаа Шакира, егзотично им е што сум сина. Му кажаа на Раде дека сакаат да му дадат 9 камили за мене. Реков дека имам сестра, па нека дадат за сестра ми“, откри Милица.