Наскоро Дејвид и Викторија Бекам свекор и свекрва, која е идната снаа ?

|

Бруклин Бекам, синот на Дејвид и Викторија Бекам наводно, ја запросил неговата девојка актерката Никола Пелц.

За 21-годишниот син на моќта Викторија и Дејвид Бекам, се вели дека е „верен“ со својата 25-годишна девојка, откако тие поминале подолг период заедно во апартман Њу Јорк, Америка.

Синот на Дејвид Бекам, Бруклин, се забавувал со актерката Никола веќе седум месеци и сега одлучил својата романса да ја однесе на следното ниво.

Според таблоидите во САД – „Бруклин им кажува на своите пријатели во Лос Анџелес дека тој и Никола се свршени. Сите нивни пријатели знаат за тоа“.
А според истите извори Дејвид и Викторија дале свој благослов за целата работа.

По неколку неуспешни врски, Бруклин изгледа ја пронајде својата избраничка.