Не се враќа на старите патеки – Аца Лукас објасни за помирувањето со поранешната сопруга Соња

ИЗВОРНов Лист
|

Во септември 2019 година Аца Лукас официјално се разведе од Соња Вуксановиќ, со која ја има ќерката Викторија, и сега искрено зборуваше за тоа.

Пејачот на почетокот не размислувал за помирување со Соња, бидејќи „тој не се враќа на старите патеки“, но сега тој малку го омекна ставот за целата ситуација.

“Да не се лажеме, размислував за помирување со Соња. Мојот последен брак беше многу бурен, а разводот беше уште побурен. Но, го преболив, сè има рок на траење. Имав среќа, во еден момент скоро да се помириме , иако не сме двојка што би можела да го поминеме целиот свој живот заедно “, изјави пејачот.

“Ништо не е страшно, никој не е лош таму. Некој едноставно има интереси што не одговараат на интересите на другиот и покрај тоа што сме вљубени. Ние сме во брак десет години. страшен проблем, но не можете да заминете кога ќе видите дека вашите карактери не се совпаѓаат, кога сакате некого. Не е лесно да се напушти “ – изјави Аца Лукас.