Нов производ на пазарот: ESSEX со голема наградна игра

Пополни го квизот и добиј вредна награда!

ИЗВОРESSEX
|

За сите кои имате сила и цврста одлучност и истовремено сте кул и самоуверени во секој аспект од вашиот живот, Essex е тука за вас! Повеќенаменско, извонредно и уникатно… за сите професионалци, родители, спортисти, прогресивни луѓе, сонувачи, луѓе со страст за мода или оние кои се комбинација од сè горенаведено. Essex е за сите вас кои знаете кои сте и сте сигурни во себе.

Essex ве наградува – Учествувајте во наградната игра и добијте подарок прашок за перење Essex Multi 2,25kg!

Сè што треба да направите e следното:
*Станете фан на Фејсбук страната на Essex MK
*Пополнете го Cool Квизот👉ТУКА
*Споделете го вашиот резултат колку сте Cool самоуверени на Социјалните мрежи
Бидете дел од најбрзите 150 учесници оваа недела, почнувајќи од 21.08, и добијте Essex Multi 2,25kg.