Одберете огледало кое најмногу ви се допаѓа и дознајте нешто повеќе за себе

ИЗВОРНов Лист
|

Не ви треба многу време за овој тест. Само погледнете ги овие четири огледала и изберете го она кое најмногу ви се допаѓа. Вашиот одговор ќе ви донесе важна порака за во иднина.

1. Ако вашето омилено огледало е во оваа форма

Време е да го слушате своето срце и смело да се придвижите кон вашите желби. Не смеете да бегате од животот. Не можете веќе да барате изговори. Треба да знаете дека сè е во ваши раце.

2. Ако вашето омилено огледало е во оваа форма

Овој одговор открива дека сте несигурни во себе и дека постојано го ограничувате вашиот потенцијал. Вие всушност се плашите да откриете кои сте и што сакате. Мора да имате предвид дека го заслужувате само најдоброто.

3. Ако вашето омилено огледало е во оваа форма

Имате тенденција постојано да ги одложувате обврските. Ова го правите затоа што, нешто иронично, сакате да направите сè одеднаш, и кога ќе сфатите дека е преголем залак за вас, се откажувате од сè. Научете да правите задача по задача и ќе видите колку сè ќе стане полесно.

4. Ако вашето омилено огледало е во оваа форма

Подготвени сте за љубов. Толку многу сакате врска со некого. Ќе можете да го најдете ако не се вртите кон минатото. Оставете го она што беше. Сè додека размислувате за грешките од минатото, ќе се плашите од нови емотивни врски. Надминете го стравот.