Одберете поштенско сандаче: Во него се наоѓа вистината за вашиот живот

ИЗВОРНов Лист
|

Можеби сте скептични во врска со ваквите тестови на личност, но сè додека не се обидете да решите еден од нив, нема да можете да бидете сигурни дали и колку има вистина во нив.

Поточно, овој пат подготвивме тест за четири поштенски сандачиња. Идејата беше да имате замислено писмо за вас, па ќе ја погледнете сликата, ќе изберете една и потоа ќе најдете решение во продолжението на текстот, за кое веруваме дека ќе биде барем делумно точно.

Ако изберете сандаче број 1.

Ова поле е специфично по тоа што веројатно не сте се двоумеле за тоа кој број да го одберете. Вие сте некој кој не бега од проблеми, затоа започнувате од почеток, и затоа избирате број еден.

Луѓето околу вас мислат дека сте бестрашни, слободни и отворени. Вие сте некој кој воопшто не сака да лаже, и не знае да лаже, па ако лагата ви се лизне од усните – веднаш изневерете се и докажете дека сте лажеле. Вистината е број еден за вас, и секогаш сте посветени на правдата.

Имате силна интуиција и вашето внатрешно чувство ретко ве мами.Исто така, кога ќе сретнете некого, вашиот прв впечаток за него е пресуден. Значи, излегува дека сте биле во право.

Кога станува збор за љубовта, може да се каже дека немате среќа во тоа, но од друга страна, вие сте многу толерантни и никој како вас не знае да простува или да сака!

Ако изберете сандаче број 2.

Шансите се дека не ја сакате осаменоста, односно дека сте пријателска личност, личност која сака пријатели, која споделува сè. Личност која не е себична, дарежлива, која не би можела да се справи самостојно, ниту да се бори самостојно кога ќе дојдат лоши и тешки животни моменти. Секогаш ви треба некој да ви ја држи раката, секогаш да имате некој на чие рамо можете да ја ставите главата.

Ова не значи дека сте слаба личност, туку едноставно дека ја мразите осаменоста и бегате од неа.

Луѓето кои избираат поштенско сандаче број два, обично имаат многу животни проблеми. Вие се сметате себеси меѓу добрите луѓе, но имате несреќа да наидете на погрешни партнери, па причината за вашето патење е претежно љубов.

Тешките денови навистина ќе бидат зад вас еден ден. Вие само треба да бидете трпеливи.

Ако изберете сандаче број 3.

Живеете и дишете за љубов и во сè гледате љубов. Но, исто така, вие не патите за ништо на светот, како што патите за љубов. Вашето срце секогаш избира погрешна личност како лоша среќа.

Или, запознавте некого и ви се чини дека тој е прекрасен, дека е личност на вашиот живот и ваша сродна душа, и токму кога ќе се заљубите, кога се надевате и сте убедени дека за вас дошле убави љубовни денови, таа личност го покажува вашето вистинско лице. Како да сте во лавиринт од кој е невозможно да се излезе, срцето често ви е рането.

Покрај тоа, за жал, често се случува оние луѓе што ги сакате да свртат грб.

Имате желба и потреба да одите на пуст остров, да бидете сами со своите мисли. Никогаш повеќе никој да не ве повреди, никој да не ве разочара, никој да не ви го скрши срцето.

Честопати се обвинувате себеси за вашите порази, иако никогаш не сте виновни. Вашиот недостаток е тврдоглавост, ќе ја удрите главата кон ѕидот, доколку е потребно, но само кога сте во право.
Вие сте упорна и силна личност, и на крајот личност достојна за почит.

Тоа е вашиот животен слоган: Никој не мора да ве сака, но почитта мора да постои!

Ако изберете сандаче број 4.

Вие сте личност која верува во вашите соништа и која никогаш не се откажува од нив. Вашата моќ на разум е силна, исто така и вашата волја. Вие не сте од оние луѓе што ќе пробаат нешто, а потоа ќе се откажат, ниту сте од оние кои ќе паднат на дното и ќе останат на тоа. Вие секогаш се борите.

Исто така, мислењата на другите за вас се многу важни за вас. Не велиме дека живеете од туѓи мислења, но сигурно сакате луѓето да ве сакаат, да ви веруваат и да бидат пријатели со секого. Најмногу грешите во врска со тоа. Лесно е да се врзете со некого, да му ги доверите вашите тајни, цели и желби, а потоа – кога ќе помислите дека сте пронашле нов најдобар пријател, таа личност ви свртува грб, ве издава и заминува.

Може да се каже дека премногу им верувате на луѓето и затоа патите најмногу. Вие сте малку несериозни, но тоа е само затоа што немате лоша душа и затоа што мислите дека со тоа што сте искрени – сите се искрени и тоа затоа што сте искрени – сите луѓе се искрени.

Кога станува збор за љубовта, ако сè уште не сте, многу брзо ќе запознаете личност која ќе стане смислата на вашиот живот. Некој што ќе ве сака со целото свое срце и некој што ќе дојде да остане, а не да ве заведува, ве маѓепсува, а потоа кога ќе го сакате, тој заминува!