Поради изразената интуиција, ги сметаат за видовити: Три хороскопски знаци кои претскажуваат се

ИЗВОРНов Лист
|

Шкорпија

Шкорпиите имаат силно претчувство за сè и само со еден поглед знаат што точно некој размислува. Додека минуваат низ некој проблем, тие имаат можност да препознаат што следно доаѓа. Свесно преземаат ризик, иако нивното претчувство им кажува што и како ќе биде. Шкорпиите сакаат возбуда и акција, па поради таа причина понекогаш нема да се послушаат себеси, што најмногу се случува кога станува збор за љубовта.

Стрелец

Кај Стрелецот, интуицијата е релативно „слаба“ сè додека не пронајдат внатрешна хармонија. Кога тоа ќе се случи, следува работа на интуицијата, која може да биде многу голема. Нивната интуиција е поврзана со внатрешно задоволство, па ако не го пронајдат – нивната интуиција нема да биде доволно развиена за да им покаже опасност или нешто добро.

Риби

Рибите честопати сонуваат за работи што им укажуваат на нешто – важен настан што треба да следи или некои проблеми што подоцна навистина ќе се реализираат. За Рибите, неопходен е и внатрешниот мир, како и задоволството кое прераснува во интуиција која ги води кон она што тие го очекуваат. Нивното мото е „Чувствувам“, што всушност ја опишува нивната способност и изразената интуиција.