Таг: викторија лоба

Виктoрија Лоба: „Во сообраќајот во Скопје жените понекогаш се поголеми кавалери...

Млада, талентирана, згодна, позитивна и секогаш насмеана. Викторија Лоба е една од најубавите наши пејачки која со задоволство и едноставност ја прифати нашата покана да...

НАЈНОВИ