Таг: Интервју

ЛИЛА ФИЛИПОВСКА: „Јас сум човек од момент, кога нешто ме прави...

Лила Филиповска е нашето најпрепознатливо ТВ лице кое публиката обожава да го гледа во секое издание во последниве дваесетина години. За неа нема потреба многу...

Виктoрија Лоба: „Во сообраќајот во Скопје жените понекогаш се поголеми кавалери...

Млада, талентирана, згодна, позитивна и секогаш насмеана. Викторија Лоба е една од најубавите наши пејачки која со задоволство и едноставност ја прифати нашата покана да...

Сашо Лазаровски: „Пливањето е основа на сите спортови, апелирам во Р.М....

Вистински професионалец и Претседател на Советот на Општина Карпош , а во слободно време грижлив татко, Сашо Лазаровски е нашиот нов Скопски лик на...

Ратко Капушевски: „Скопје е еден урбан култ за мене, тоа не...

Ратко Капушевски млад, урбан и секогаш насмеан човек е овонеделниот Скопски лик на неделата, кој со големо задоволство разговараше со екипатана Скопје24 и ни...

НАЈНОВИ