Таг: Конрад аденауер

ЈОХАНЕС Д. РАИ ‒ За иднината се важни младите

Конрад Аденауер е симбол на демократската обнова на Германија, основач на визијата за обединета Европа насочена кон социјална пазарна економија. Фондацијата Конрад Аденауер (КАС)...

НАЈНОВИ