Таг: Лила Филиповска

ЛИЛА ФИЛИПОВСКА: „Јас сум човек од момент, кога нешто ме прави...

Лила Филиповска е нашето најпрепознатливо ТВ лице кое публиката обожава да го гледа во секое издание во последниве дваесетина години. За неа нема потреба многу...

НАЈНОВИ