Таг: попреченост

Со целосно оштетен вид пишува книги и свири клавир: Приказната на...

Јована Трајчевска од Ресен со целосно оштетен вид. Но, тоа не ја прави да биде поразлична од нејзините врсници. Мултиталентот кој го поседува е...

НАЈНОВИ