Таг: Скопски лин на денот

Антониа Гиговска – „Кога повторно би се телепортирла на пробите на...

Седумнаесет годишната Антониа Гиговска македонската јавност ја запозна во регионалното талент шоу „Ѕвездичките на Пинк“, но по неговото завршување таа стана вистинска тин ѕвезда...

НАЈНОВИ