ТОЈ НЕ МОРА ДА ПЛАЌА, ЈАС ЌЕ ПЛАТАМ ЧИСТАЧКА: Јована не работи ништо по дома – Мирисам на Диор, а не на варени јајца

ИЗВОРНов Лист
|

Водителката ја шокираше јавноста со изјавата за домашните обврски.

Водителката Јована Јеремиќ повторно создаде хаос како гостин во емисија, кога откри дека воопшто не се занимава со домашни обврски.

Јеремиќ, која е мажена и има ќерка, откри дека „сака да мириса на Диор, а не варени јајца“.

“Не чистам, не мијам, не пеглам, тоа му го реков на мојот сопруг. Никогаш во животот не сум го правел тоа дома. Не сакам да го правам тоа.. Јас сакам да мирисам на Диор, а не варени јајца “, рече таа. Јована додаде:” Тој не мора да плаќа за чистачката, јас ќе платам “.

Јована откри и каква „грешка прават мајките кога ги воспитуваат своите синови“.

“Мајката е виновна што ги воспитува своите синови да бидат синови, а не сопрузи. Мажите мора да бидат сопрузи. Да бидат материјално одговорни”, изјави Јована.