ТОТАЛНО ЛУДА СЦЕНА – Мечка се вози на мотор (Видео)

ИЗВОРНов Лист
|

Дали треба да напишеме дека ова се случи во Русија? Погледнете.

Сме виделе се од Русија, но ова се уште не.

Мечката вози мотор со две лица.

Никола Пасинков сними сцена од својот автомобил која не ретко туку никогаш не е видена порано. Возел по патот во Ситивкар, Русија, кога одеднаш помислил дека видел мечка на мотор.

Се приближи до автомобилот за да се увери во она што прво му текнало.

Мечката дури и крена рака додека автомобилот минуваше како да мавта.