„Лупаше на врата“ Марија Шерифовиќ доживеа непријатност во хотел: „Ја удираше со нозе и раце“

ИЗВОРНов Лист
|

Марија Шерифовиќ неодамна престојуваше во Нови Сад, а во таа прилика имаше проблеми.

Имено, Марија Шерифовиќ, како и пред три години, престојуваше во истиот хотел во Нови Сад, па дури и во истата соба која и беше наменета, што го кажа во новиот видео запис.

Марија искористила неколку часа до пробата, да се одмори и да спие, но во попладневната дремка ја разбудиле чудни звуци.

– Некој ми тропна на врата, мислев дека е Милош. Сепак, му се јавувам и тој вели дека не е, туку дека ме чека на рецепција. Подоцна дознав дека тропала менаџерката на ресторанот, а кога не го отворив, таа заѕвони – изјавила пејачката на пат кон пробата.

– Изгледа дека менаџерката има тешка рака, или ја удираше со нозе и раце- изјави нејзиниот менаџер Милош.