Вака изгледа мајката на Талат од „Преспав“

|

Актерот Дритон Вејсели ја игра улогата на рецепционерот Талат во познатата серија „Преспав“. Тој со својот хумористичен, интересен, забавен лик ги освои срцата на публиката, па стана еден од омилените актерти на гледачите, а неговите смешни сцени, коментари реакции, изрази на лицето, гестови и фаци, ќе ве насмеат до солзи.

Дритон има профили на социјалните мрежи, но ретко објавува фотографии и споделува приватни моменти. Овој пат кога во кусите приказни на „Инстаграм“ одново објави фотографија од неговата мајка.

Инаку, родителите на Талат се сопственици на една позната слатакарница во Скопје.