Во домот на Лила Филиповска: Елката превртена на под, водителката го објави виновникот

ИЗВОРновлист
|

Да се има домашно милениче е вистински благодет, но понекогаш знае да биде и доста непријатно. Најдобро за тоа сведочат овие фотографии кои ги објави нашата позната водителка Лила Филиповска.

Лила во својот дом доживела сцена како од цртаните филмови. Големата елка со десетици лампиоини и разни украси си ја нашла превртена на подот.

Виновникот добро познат – Рагнар, нејзиниот мачор.

Се разбира, Лила му простила на мачорот, но сега ја очекува повторно китење на елката.