Водителката Милена Антовска покажа од кого ја наследила убавината

|

Познатата водителка Милена Антовска важи за човек кој е постојано активен на социјалните мрежи. Често објавува фотографии од ќеркичката, а овој пат ја покажа и жената од кого таа ја наследила убавината.

Имено, Антовска во кусите приказни на „Инстаграм“ ја покажа мајка си, а во описот напиша: „Те сакам мамо“.

Таа е онаа која не носи 9 месеци во утробата, не раѓа, го слуша нашиот прв плач…таа е она која не чува, не сака, не мисли, ни посакува најдобро….таа е нашиот најдобар пријател…таа ни ги дава најдобрите совети…таа е тука и во добро и во лошо…таа е тука да не гушне, да ни укаже на грешките….таа е тука….секогаш и засекогаш….таа е една и единствена….МАЈКА.