Вонредни вести од Стевче Јакимовски

ИЗВОРНов Лист
|

Градоначалникот на Општина Карпош, господинот Стевче Јакимовски пред неколку минути излезе со вонредно соопштение на својот Фејсбук профил.

Имено, неговиот тест за в*русот излегол позитивен.

Во прилог го пренесуваме соопштението:

Инаку, господинот Јакимовски во моментот го служи четвртиот мандат како Градоначалник на Општина Карпош откако на неодамнешните локални избори во вториот круг го порази кандидатот на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија, господинот Душко Весковски.