Возете внимателно: Одрон на еден патен правец

|

Одрон на патниот правец Скопје-Велес после наплатната рампа Сопот, соопштија надлежните.

– За настанатата состојба известени се ЈП за одржување на регионалните и магистралните патни правци и истите известија дека ќе пратат екипа за да се санира одронот, велат од ЦУК.

Кликни долу за повеке