“Има нека тајна веза – мејд ин Сараево”, во изведба на Македонската Филхармонија

|

Мusic Time Ви претставува, уникатен концерт на Македонска Филхармонија – “Ima Neka Tajna Veza – made in Sarajevo”

Почитувани со огромно задоволство сакаме да Ве информираме дека на 04.03.2023 во Филхармонија – Скопје со почеток од 20ч. во изведба на Македонската Филхармонија ќе биде претставен уникатниот балкански проект, “Ima Neka Tajna Veza – made in Sarajevo”.

Под диригентската палка на Ранко Рихтман и Јосип Цвитановиќ, овој фантастичен проект продуциран од Никша Братош и Томислав Кашљевиќ, ги обработува безвременските хитови на најголемите музички звезди од Сараево: Индекси, Бијело Дугме, Здравко Чолиќ, Амбасадори, Тешка Индустрија, Кемал Монтено и многу други!

Како вокални солисти ќе настапат дел од најголемите балкански звезди:

Аида Мушановиќ Арсиќ , Нермин Пушкар – (БиХ),

Марко Кутлиќ , Роберт Чолина – (ХР)

Влатко Лозаноски ЛОЗАНО, Агни Авшар – (MK)

Влезниците веќе се во продажба преку продажната мрежа на:

https://www.karti.com.mk/ima-neka-tajna-veza.nspx