Услови за користење

Нов Лист Ви овозможува користење на содржините на својот интернет портал кои се регулирани со овие Услови за користење и важат за сите содржини, страници, услуги, кои се во сопственост на Нов Лист. Со користењето на интернет порталот на Нов Лист, неговите страници, содржини и услуги се смета дека корисниците во секој момент се запознаени со овие Услови за користење и дека во целост ги разбираат и прифаќаат.

Обврски на корисниците при користење на порталот

Со прифаќање на овие Услови за користење, корисникот прифаќа и согласен е дека услугите и содржините на Нов Лист ќе вклучуваат реклами, разни известувања и слични пораки од Нов Лист.

Промена на содржините на порталот и услугите

Нов Лист го задржува правото на промена, отстранување  на било која содржина на порталот и услугите без обврска за претходна најава. Нов Лист не е одговорен за било каква штета настаната од овие промени.

Заштита на приватноста и тајност на податоците

Интернет страницата Нов Лист ја почитува приватноста на своите посетители. Податоците на посетителите не се дотапни за трети лица, освен во случаи поинаку пропишани со закон.

Врски (линкови) до други интернет страници

Некои од линковите на интернет страницата Нов Лист водат кон интернет страници и сервиси на други извори на информации и информирање. Нов Лист на никаков начин не е одговорна за содржините на тие страници и сервиси.

Коментари

Редакцијата на Нов Лист не сноси никаква одговорност за коментарите и споделувањата на социјалните мрежи, бидејќи се генерираат преку Facebook, Twitter и други, и за нив важат правилата и условите на социјалната мрежа.