Рамен стомак и тенок струк ? Не ви треба опрема, само желба (видео)

|

Доколку се грижите за вашата линија, односно сакате рамен стомак и тенок струк, ние имаме предлог видео со вежби.

Нема да ви биде потребна никаква опрема, туку само желба и неколку минути дневно издвоени за да вежбате паралелно со ова видео.

Youtube-каналот „MrandMrsMuscle“ има постирано видео со вежби наменети за затегнување на вашите стомачни и вашето торзо, погледнете: