Оваа српска пејачка сама оди на пазар – откако го купи ова од тезгата, возачот ја однесе во црква да запали свеќа

|

Пејачката Милица Павловиќ никако да се скрие од седмата сила која ја следи каде и да се сврти низ Белград.

Овој пат екипата на „Папарацо лов“ ја улови пејачката како го поминува денот, а од дневните рутини многумина останаа во неверување.

Доколку некој помислил дека пејачката никогаш не оди на пазар, се лаже – ова видео е доказ дека пејачката пазари кога и да е слободна, а она што е интересно е и дека таа посетила црква каде поминала одредено време во мир и тишина.

По ова таа се упатила кон студио каде го подготвува концертот за неколку месеци, а потоа се сретнала и со еден соработник, погледнете: