Дали сте родени за големо семејство или ќе уживате со едно: Хороскопот открива колку деца ќе имате

ИЗВОРНов Лист
|

Дали сте родени за големо семејство, или пак ќе уживате со едно дете? Хороскопот има одговор.

Овните ќе имаат многу деца. Биковите ќе имаат 2 деца, со голема разлика во години. Ти се нежни и посветени родители на своите деца. Близнаците ќе имаат 2 деца. Астрологијата предвидува дека оние коишто се родени во овој знак можно е да имаат близнаци. Тие се многу предадени на своите деца.

Раковите, исто како Биковите, ќе имаат 2 деца, со голема разлика во годините. Лавовите, судено им е да имаат 2 или 4 деца. Девиците ќе имаат само 1 дете. Тие се добри родители, кои се полни со разбирање.

Вагите ќе родат 5 деца. Шкорпиите се чувствителни и многу обзирни родители, полни со љубов и нежност. Тие ќе имаат многу деца. Стрелците сакаат и ќе имаат 1 дете. Тие се полни со енергија и не ги држи место.

Јарците ќе имаат 3 деца. Тие се строги родители, полни со љубов, но и многу критични кон своите деца. Водолиите ќе бидат родители на 1 дете. Рибите ќе имаат многу деца, кои ќе бидат многу размазени.