Еве како изгледа родната куќа на Цеца

|

Светлана Цеца Ражнатовиќ е родена во Житораѓа кај Прокупље, каде пораснала со нејзината сестра Лидија и нејзините родители, таткото Слободан и мајката Мира.

Мештаните велат дека ретко ја гледаат, освен која е славата, додека имаат многу повеќе можности да ја видат нејзината сестра Лидија.