Гоца Божиновска стави ботокс: Следбениците велат дека не личи на себе

|

Гоца Божиновска ја изнервираа нападите на социјалните мрежи откако и стави ботокс во лицето. Фолкерка вели дека решила малку да го освежи лицето кога има 57 години, но дека не очекувала сите да ја нападнат поради тоа.

– Никогаш не сум направила никаква естетска операција за да зборувам за тоа. Отидов на мало освежување. Сите овие млади девојки се тотално опер ирани, а сите се залепија за мене поради ботоксот. Сите што ме нарекуваат луда ме излудуваат – изјавила Гоца за Стар, а пренесува Република.рс и додала:

– Па, сакав да видам како изгледа кога ќе го освежам лицето со ботокс со минималната доза и морам да кажам дека сум задоволна. Тоа го направив по препорака и не се покајав. Сакам само да изгледам свежо и помладо и се надевам дека го постигнав тоа. Само затоа што сум баба не значи дека треба да бидам запоставена. Никогаш не сум направила ништо од тие пластични операции бидејќи се плашам и едвај го преживеав овој ботокс пред пет месеци и по ѓаволите. Можеби сум виновна што објавувам слики од интервенцијата, но дали е тоа причина сега да ме лин увате? Само зборуваат како сум отишла на ремонт и тоа е глупост.