И Марија Шерифовиќ се пофали со новогодишните декорации

ИЗВОРНов Лист
|

Оваа Нова година, естрадните уметници нема да ја дочекаат на сцена, но тие веќе ги украсија своите домови во новогодишно руво.

Неколку уметници веќе ни покажаа како изгледа нивниот дом, полн со новогодишни украси.

Меѓу нив и пејачката Марија Шерифовиќ.

Пејачката позираше на својот Инстаграм седната покрај елката заедно со кучето.

„И ние имаме елка“, напиша пејачката покрај фотографијата.

Објавата за краток период доби над 90 000 лајкови.