И се запалил автомобилот додека возела – Леонтина доживеа несреќа

|

Пејачката Леонтина Вукомановиќ наводно доживеала незгода во сообраќаот кога и се запалил автомобилот.

Како што пишува „Република.рс“, Леонтина била на пат за настан во Белград, а додека возела наводно и се запалил автомобилот на сред пат.

Извинете, не сум во можност да зборувам, накратко рекла Леонтина.