Комора на сметководители на Македонија утре свечено одбележува 13 години од постоењето

|

Комора на сметководители на Македонија бележи 13 години од своето постоење и овој убав настан свечено ќе го одбележи утре на 17.11. 2022 во ресторан Воденица Мулино, со почеток во 20 часот.

Сметководствената професија е единствената алка меѓу државата и стопанството а нејзиното унапредување е примат во постоењето на Комората на сметководители веќе 13 години.

“Заедно да ја споделиме радоста за сите минати и идни успеси!”, велат од таму.