Мајката на Дарко Лазиќ се појави во комбинација од која занемеа сите, гордата свекрва непрепознатлива

|

Дарко Лазиќ денеска прави свадба со својата избраничка, а по овој повод се собраа многу роднини и пријатели во неговиот дом.

Дарко особено се израдувал кога ја видел својата мајка Бранка со неговата ќерка Лорена.

Тој ја гушнал и бакнал малата Лорена, а потоа се поздравил со мајката која денеска се појави во елегантна комбинација.

Бранка блеснала во светкав долг фустан кој ја истакна нејзината витка линија, а многу коментираат дека изгледа сосема поинаку од неодамна.

Таа дефинитивно со своето појавување ги собра сите пофалби и го одвлече вниманието на присутните.