Марјана Станојковска во најдобро издание досега

ИЗВОРновлист
|

Нашата популарна Лото девојка Марјана Станојковска во најубаво издание досега.

Кога жената е полна со самодоверба, тогаш тоа е евидентно. Баш таква е нашата Марјана. Таа секојдневно плени со својата харизма и атрактивна појава, пред камерите, но исто така и на социјалните мрежи.

Секоја фотографија на Марјана е празник за очи ама последните две предизвикаа огромна љубопитност и кај мажите и кај жените кои се нејзини следбеници.

По објавата на овие две фотографии следуваа илјадници лајкови и многу коментари. На следбениците многу им се допадна овој изглед, па следуваа бројни комплименти. Верувам дека ке се согласите со тоа дека таа изгледа совршено и дека привлекува огромно внимание каде и да прошета.