Неговото здравје не е сјајно откако испи 10 таблети во исто време – Милан Станковиќ итно приклучен на инфузија , фановите во шок! (ФОТО)

|

Пејачот Милан Станковиќ се повлече од јавната сцена во екот на својата популарност, а во фокусот на медиумскиот интерес е откако се дозна дека пејачот се повеќе време поминува во манастири.

Пејачот извесно време помина во Грција, каде ги посети светите места и целосно се посвети на духовниот живот. Минатиот викенд беше во Белград, а сега повторно привлече внимание кога на својата Инстаграм приказна ја покажа дланката полна со лекови.

„Сите мои суплементи“ – напиша Милан, а многумина останаа шокирани од оваа глетка, со оглед на тоа дека во раката држеше точно 10 таблети.

Оваа објава донекаде загрижи многумина, бидејќи се запрашаа дали пејачот претерал и дали е во ред да се напие толку многу одеднаш. Неодамна тој покажа дека не е добар и прима инфузија во манастирската амбуланта.

Иако додатоците во исхраната можат да ги решат недостатоците на хранливи материи и да обезбедат здравствени придобивки, тие не можат да ја заменат здравата исхрана. Тие дури може да имаат несакани ефекти и ризици.