Нов оглас за работа на Меѓународниот Аеродром Скопје

|

Во ТАВ МК, Секторот за човечки ресурси е фокусиран на разбирање на она што им треба на луѓето и на знаењето како да го обезбеди тоа. Ако работата во човечки ресурси е ваша страст и барате нови предизвици во возбудливиот свет на авијацијата, ова е најдоброто место за да полетате.

Бараме квалификуван HR Generalist кој ќе се придружи и ќе го поддржи нашиот оддел за човечки ресурси во обезбедувањето непречено и ефикасно деловно работење преку имплементирање на различни програми за човечки ресурси.

Локација: Меѓународен Аеродром Скопје

ПОВЕЋЕ ИНФОРМАЦИИ И АПЛИКАЦИЈА НА ЛИНКОТ СО КЛИК ТУКА.