Песна од соседството со 30 милиони прегледи на ЈуТјуб за само три недели

|

Без разлика каква музика слушате, факт е дека оваа нумера односно нејзиното видео на платформата ЈуТјуб има речиси 30 милиони прегледи за само три недели.
Станува збор за летниот хит на MC STOJAN X HURRICANE – „TUTURUTU“.

Доколку сеуште не сте ја слушнале и виделе оваа нумера, погледнете го видеото и оценете сами дали е ова навистина одлична песна или нејзината популарност се должи на нешто друго ?