Пожар на Детска клиника – нема опасност за децата

|

Пламени јазици ги изплашија вработените и родителите на хоспитализираните деца на Детската клиника во Скопје. Вечерва се појавил пожар во просторија каде се пушат цигари. Се очекува наскоро Клиниката да излезе со официјално соопштение за настанатиот проблем.