Струмичката слаткарница ЕЛ-РИМИ постави закачалка на добрината – „Ако имаш донеси, ако немаш земи си“

ИЗВОРновлист
|

Човечноста уште не е изгубена кај некои луѓе Доказ за тоа е слаткарницата ЕЛ-РИМИ кои поставија закачалка на добрината под мотото: „Ако имаш донеси, ако немаш слободно земи си“. Апелираме сите оние кои имаат повеќе нека однесат на закачалката на добрината, а оние кои немаат и навистина им е потребно да се послужат од истата. Инаку, ЕЛ-РИМИ се наоѓа во Василево.

Браво добри луѓе, секоја чест!